Certyfikaty i nagrody
Nagrody:
- Wyróżnienie "Miód akacjowy napoleoński" w konkursie "Nasze Kulinarne Dziecictwo - Smaki Regionów" Zabór 06.08.2016
- TOP PRODUKT "Miód rzepakowy" w programie "Doceń polskie" 05.02.2018
- I nagroda "Miód lipowy zaborski" w konkursie "Nasze Kulinarne Dziecictwo - Smaki Regionów" Ochla 12.08.2018
- I nagroda "Miód faceliowy" w konkursie "Nasze Kulinarne Dziecictwo - Smaki Regionów" Otyń 31.08.2019
Certyfikaty:
- "Szkolenie - innowacyjne pszczelarstwo gwarantem sukcesu gospodarstwa pasiecznego z zachowaniem bioróżnorodności środowiska" Kalsk, 29.03.2015
- "Przygotowanie rodzin pszczelich na wiosnę do rozwoju" oraz "Wychów matek pszczelich na własne potrzeby i poddawanie ich do rodzin" Obra, 27.02.2016
- "Przygotowanie rodzin pszczelich do zimowli z uwzględnieniem walki z warrozą" "Poddawanie matek pszczelich do rodzin", "Zimowanie zapasowych matek pszczelich" Obra, 12.11.2016
- "Edukator Biorożnorodności" Wiechlice, 16-18.11.2016
- "Nowoczesne pszczelarstwo gwarantemsukcesu gospodarswa pasiecznego" Kalsk, 18-19 i 25-26.03.2017r.
- "Wychów matek pszczelich i tworzenie odkładów na własne potrzeby", "zdrowotność rodzin pszczelich aspekcie dobrego ich przygotowania do zimowli", "Pozyskiwanie i dehydracja miodu" Obra 4.11.2017r.
- "Całoroczna gospodarka pasieczna z uwzględnieniem walki z warrozą" Obra, 09.02.2019
- "Antropopresja środowiska a utrzymanie pszczół" Kalsk 23-24.02.2019
- "Choroby pszczół, sposoby ich zwalczania oraz wpływ na prowadzenie gospodarki pasiecznej" Kalsk 8-9.02.2020
- "Nowoczesna gospodarka pasieczna w aspekcie różnych typów uli, zwalczania chorób i badania jakości miodu oraz wosku pszczelego" 26-27.02.2022
- Pszczela Bohaterka
- Producent Lubuski
Zaświadczenia: